Підтримка

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.
Обрати напрямок

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обрати напрямок
Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Obmify на конференції NCrypto Conference

Obmify на конференції NCrypto Conference

19 квітня в Києві відбулась масштабна крипто конференція під назвою NCrypto Conference. Експозиції, розважальні зони, виступи експертів і багато інформації про Web3, штучний інтелект, криптовалютні технології, тренди та інновації у сфері фінансів та технологій блокчейну.

Звісно, Obmify не міг пропустити таке дійство! Ми не тільки взяли участь, а й стали партнерами конференції. А ще наш фаундер виступив з промовою, а інші учасники команди провели безпрограшну крипто-гру під гаслом “фрі спін без скаму”. Але про все по порядку.

Запустити стартап під час війни: Не завдяки, а всупереч

З такою голосною назвою виступив на конференції NCrypto Conference наш фаундер Павло Макаренко. Тут було про все – і про те який Obmify класний проєкт і чому він так “залетів”, і про наші принципи і цінності, і про особливості роботи, і про русню теж не забули. Дивіться повний виступ тут:

Free spin без скаму

В наші дні фраза free spin асоціюється з рекламою онлайн казино у не надто добросовісних блогерів. Але ми вирішили використати це популярне поєднання слів і наголосити про те, що скамом тут і не пахне. На конференції NCrypto Conference Obmify провів безпрограшну гру – люди відповідали на питання зі сфери криптовалют, а за правильні відповіді отримували шанс покрутити колесо фортуни з призами на кожному секторі:

@obmify.com

На скільки питань відповіли в голові у себе?😅 #криптовалюта

♬ оригинальный звук – OBMIFY – обмінюй безпечно

А ще ми взяли декілька десятків інтерв`ю у найактивніших учасників і вже потрошку викладаємо їх у наших соцмережах. А ти вже бачив? 

@obmify.com

А як ви вважаєте? Який будет ATH у BTC? #bitcoin #btc #біткоїн

♬ Aglow (Intro) – Slowed Down Version – Karamel Kel

А шо ще?

Obmify має багато партнерів у світі криптовалютних продуктів, тож ми не могли не зустрітися з їх представниками. Ми домовились за безліч колаборацій і спільних проєктів. Наші партнери INCRYPTED — одні з найвпливовіших медіа і бізнес-партнерів у криптосвіті. І найголовніша новина — це наша участь у наступній конференції, INCRYPTED CONFERENCE 2024. Це найпотужніша криптоподія в Східній Європі, не лише в Україні, і ми також виступаємо спонсорами цього заходу. Вже 23 червня ми знову будемо хизуватися своїми успіхами, а можливо і проводити інші активності з призами. Хочеш побачити нас та інших гігантів криптоком’юніті в Україні? Обов’язково приходь!

Написати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Знайти найкращий курс Обрати напрямок