Підтримка

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.
Обрати напрямок

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обрати напрямок
Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обміфай на Incrypted Conference 2024

Обміфай на Incrypted Conference 2024

Конференція Incrypted Conference 2024 — головна подія в рамках Ukrainian Blockchain Week 2024, яка зібрала тисячі учасників з крипто індустрії для обговорення майбутнього технологій та Web3. Захід проходив 23 червня 2024 року в КВЦ Парковий у Києві, де зібралося понад 1500 учасників та 23 спікери. 

Серед них були виконавчий директор Solana Foundation Деніел Альберт, СЕО Nym Technologies SA Гаррі Галпін, заступник Міністра цифрової трансформації України з розвитку IT Олександр Борняков, директор з розвитку TON Foundation Екін Туна, і навіть сам Віталік Бутерін (нам же не потрібно пояснювати хто це? 🙂 

Куди без конкурсів 

Obmify виступив як Gold Partner заходу, приєднавшись до понад 30 партнерів конференції. Більш того, ми не могли не організувати для учасників щось цікавеньке, і цього разу наш список активностей був таким:

Печиво з криптопередбаченням

Прямо як у кав’ярні, тільки краще. Учасники могли отримати цікаві передбачення щодо свого фінансового стану, інвестицій, грошей в цілому. 

Криптозабава

Ця лото-гра була організована разом з нашими партнерами, Boxexchanger. Учасникам задавали запитання, і, якщо відповідь була правильною, вони крутили колесо та мали шанс виграти круті призи – павербанки, футболки, стікери, блокноти, шопери та крипту, звісно. 

Окрім USDT, головним призом було 10 мільйонів PEPE, виграти які вдалося щасливчику, що сказав: “Виграє той, хто пробує”.

В “криптозабаву” хотіли зіграти буквально всі. І навіть після того як у нас закінчились і питання і призи, люди все одно підходили і просили зіграти. Натяк зрозумілий, наступного разу підготуємо багаааато призів!


Таро-розклад

Така смілива ідея просто розірвала конференцію і стала найбажанішою активністю у всьому павільйоні! Наша спеціально запрошена тарологиня мала проводити розклади тільки на тему крипти та грошей, але довелось робити розклади і на кар’єру, і на відносини, і на все на світі. 

Доречі, ми спеціально розробили фірмову колоду таро карт, це ж вам не жарти!

Дізнатись свою долю прийшли навіть венчурні інвестори з Канади – Майкл Тейлор та Яніс Граубінс, співзасновники WTG Ventures, отримали свої фінансові та кар’єрні прогнози.

Не підходили на таро розклад тільки ну дуже ліниві! А ти б підійшов дізнатись свою крипто долю? 😉

Зустрічі з партнерами

На конференції ми зустрілися з нашими поточними та новими партнерами:

  • SalesDoubler: Продовжуємо активно працювати з найбільшою афіліейт партнеркою України.
  • Dvizh: Обговорили ефективну співпрацю з нашими онлайн-обмінниками.
  • Trustee: Провели подібну до нашої активність з лототроном, що свідчить про необхідність активної інтеграції наших продуктів.

А ще ми познайомилися з представниками криптогігантів, в тому числі Solana та Binance, і ми віримо, що попереду у нас багато нових можливостей для співпраці і з ними, і з іншими лідерами індустрії. Але тссс, не все можна розказувати! 👀

Анонс мобільного додатку

Ти ж пам’ятаєш, що ми недавно запустили мобільний додаток Obmify? Після публічного анонсу на конференції Incrypted, люди почали активно завантажували додаток і вже зараз до 300 людей стали нашими користувачами. Тепер Obmify завжди поруч 💜

І це все?

Звісно ж ні! Ми також зняли багато відосів для нашого TikTok, які вже скоро будуть опубліковані. Слідкуй за нашими соцмережами, скоро там буде багато цікавого!

Ми молодці? Ми молодці! 

Участь у таких заходах, як Incrypted Conference 2024, дозволяє нам бути ближчими до вас, нашої аудиторії. Це чудова можливість зустрітися з вами вживу, поспілкуватись та зібрати фідбек про Obmify, щоб стати ще кращими для вас. 

Дякуємо нашим партнерам та друзям Incrypted за цю неймовірну подію!

Написати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Знайти найкращий курс Обрати напрямок