Підтримка

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.
Обрати напрямок

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обрати напрямок
Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Перестановка готівки: що це?

Перестановка готівки: що це?

Під час планування переїзду в іншу країну, а також ситуаціях, пов’язаних з відкриттям бізнесу або здійсненням інших операцій з великими сумами за кордоном, часто необхідні великі суми готівки. Перевезти їх із собою не просто, адже у законодавстві передбачені певні вимоги та обмеження.

І тут можна скористатися послугою перестановки грошей. Вона відрізняється від банківських переказів та операцій в обмінниках самою процедурою та іншими нюансами. Пропонуємо дізнатися про все детально, та визначити, чи підходить вам такий переказ.

Що таке перестановка готівки?

Так називається проста процедура, під час якої здійснюється передача коштів оператору в одній країні та одержання такої ж суми у місті іншої країни. Переказ у такий спосіб відкриває широкі можливості клієнта. Йому не потрібно підлаштовуватись під регулювання, витрачати час на перевезення необхідної суми частинами та планувати виїзд з урахуванням регулювання.

Перестановка (переведення) здійснюється без обмежень, оскільки в цьому випадку готівка не перетинає кордон. Відповідно до переказу не виставляються вимоги та ліміти, за недотримання яких накладаються санкції. Ще однією особливістю перестановки грошей є висока швидкість.

Зазвичай для проведення угоди переказу потрібно трохи часу. Найчастіше потрібно кілька хвилин, але іноді потрібно кілька годин. Перший варіант переказу переважно діє для України та СНД. Якщо перестановка грошей потрібна у східні держави, США та Європу, тоді переведення може тривати близько кількох годин.

perestanovka-gotivki-shho-cze-1

Суть перестановки грошей

Переказ готівки у такий спосіб схожий на звичайні банківські операції з надсилання грошей на рахунок за кордоном. Але є кілька істотних відмінностей:

  • Здійснення перестановки з більш низькими комісіями;
  • Відсутність регулюючого органу для переказу;
  • Необхідність оформлення заявки на перестановку;
  • Передача готівки через довірену особу;
  • Можливість відправки суми кур’єром;
  • Участь у переказі довіреної особи клієнта.

Компанія чи фізична особа, яка організовує перестановку, має офіси в Україні та за кордоном. Це дозволяє швидко видавати необхідну суму заявнику за кордоном. Перекази можуть виконуватись у будь-якій валюті. Наприклад, можна відправити гривні та отримати в іншій країні теж гривні. Існують інші варіанти переказів. Відправляєте гривні та за курсом отримуєте долари (іноді з доставкою кур’єром).

perestanovka-gotivki-shho-cze-2

Як працює перестановка грошей?

Переказ готівки за кордон – це проста схема, за якою діють деякі організації. Вони мають офіси, де працюють представники компанії. Саме тут оформляються заявки на перестановку, а також здійснюється прийом та виведення грошей. Весь процес заснований на тому, що представники за кордоном мають свої рахунки в банках і певні суми на них.

Коли заявник в Україні передає певну суму, співробітник офісу ідентифікує його та приймає заявку на перестановку. Після узгодження всіх деталей та підтвердження запит передається співробітнику офісу в іншій країні. Він звіряє дані та видає кошти вже в іншій країні. У деяких компаніях доступна послуга відправлення кур’єром на вказану адресу.

perestanovka-gotivki-shho-cze-3

Як відбувається переведення між країнами?

Перестановка грошей за кордон відбувається у кілька етапів. Перший – це оформлення заявки. Потрібно знайти офіс за адресою в одній країні та домовитись із співробітниками про надання послуги. Для цього достатньо знайти номер для зв’язку та зателефонувати до представника.

Він уточнює деталі перестановки (зокрема країну, суму, адресу та інші деталі заявки), а потім вказує відсоток комісії. Якщо підходять умови, обговорюється місце та дата. У призначений час сторони зустрічаються в офісі за вказаною адресою та виконують декілька дій:

  1. Передача певної суми грошей представнику організації.
  2. Оформлення замовлення (заявки).
  3. Перерахунок отриманих коштів.
  4. Ідентифікація по спеціальній купюрі.
  5. Відправка підтвердження касиру в іншій країні.
  6. Отримання коштів (потрібно пред’явити і ідентифікуючу купюру).

Важливо, що видача грошей у процесі перестановки проводитиметься лише у разі збігу серійного номера купюри. Все відбувається конфіденційно, тому можна не турбуватися про різні нюанси. Іноді організації пропонують послугу доставки кур’єром.

Це взагалі безпечно?

Процедура не підпадає під жодні обмеження. Але потрібно вибирати тільки перевірені компанії, що відповідають критерію безпеки. Їх можна визначити за відгуками, кількістю виконаних завдань та досвідом роботи. Щоб переконатися в надійності, можна розпитати деталі тих людей, які вже були клієнтами.

Написати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Знайти найкращий курс Обрати напрямок