Підтримка

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.
Обрати напрямок

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обрати напрямок
Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Безпечний обмін криптовалют: страховий депозит від Obmify

Безпечний обмін криптовалют: страховий депозит від Obmify

Що таке безпечний обмін (страховий депозит) від Obmify?

Ти коли-небудь відправляв криптовалюту не знаючи на сто відсотків, чи відправлять тобі за неї гривні чи валюту? Найстрашніше в світі обміну криптовалют – це відчуття ризику, коли є запит обміняти Tether USDT на гривні чи валюту, ти надсилаєш свою крипту в невідомість, сподіваючись, що не потрапив на шахраїв і обмін відбудеться. Саме безпечний обмін, а не донат скамерам 🙂 Це не тільки про онлайн обмінки, а й про P2P на біржах. Ми в Obmify прекрасно розуміємо все про безпечний обмін і саме тому вирішили додати щось унікальне, чого немає у жодного конкурента на українському ринку – страховий депозит на обмін.

Ця нова функція – це наш спосіб сказати тобі: «Ми тебе чуємо і турбуємося про твою безпеку». Це не просто засіб захисту від шахрайства чи неочікуваних втрат, це наша гарантія того, що твоя транзакція буде безпечним обміном. Навіть безпечніше ніж на P2P!

Як він працює: Основні положення

Що це таке? 

Страховий депозит – це спеціальний безпечний резервний фонд, який ми створили для того, щоб у разі будь-яких непередбачених ситуацій, пов’язаних із твоєю транзакцією, ти міг отримати компенсацію. Наприклад, якщо ти відправляєш Tether (USDT TRC20) через Obmify і щось йде не так через помилку обмінника, ми готові стати на твій захист, гарантуючи безпечний обмін. Це стосується не лише виводу Tether USDT TRC20, а й інших валют по яким в обмінника стоїть відповідна позначка. Ми любимо наших користувачів і хочемо, щоб вони відчували себе безпечно і захищеними з кожною транзакцією обміну.

Скільки це коштує?

Безкоштовно 🙂 Безпечний обмін проводиться точно так само як і раніше, без ніяких додаткових комісій. Який курс купівлі чи продажу Tether USDT TRC20 ти бачиш у списку видачі обмінок – по такому курсу і буде проводитись транзакція, просто цей обмін буде для тебе більш безпечний. 

Як користуватися? 

Тобі не потрібно робити нічого особливого, безпечний обмін відбувається як і раніше. Обери валюту, з якою ти хочеш провести транзакцію обміну, наприклад Tether USDT TRC20 на готівкову валюту. Обери обмінку, що підходить по твоїм критеріям, але зверни увагу на ті варіанти, що мають страховий депозит. Проведи обмін як зазвичай. У випадку проблем з обміном звертайся до нас.

Як не втратити криптоактиви при обміні?

Користувачам важливо бути уважними при виборі обмінника та виконанні обміну. Слідкуй за статусом обміну та переконайся, що ти використовуєш надійні крипто-гаманці. Важливо зберігати скріни як доказ переказів та номер онлайн-заявки для можливості компенсації у разі виникнення проблем з обміном.

Важливо! Якщо ти обрав для свого замовлення нетворк TRC20 для переказу Tether USDT чи іншої криптовалюти, надсилай USDT тільки на адресу гаманця TRC20! В іншому випадку може статися втрата коштів, і тут ні обмінник ні ми тобі не допоможемо. Це ж стосується і обміну через P2P. Завжди будь уважним!

Політика виплат

Якщо ти опинився в ситуації, коли в процесі обміну твоя валюта зникла чи затримується через помилки в обміннику, просто дай нам знати. Напиши номер транзакції нам у телеграм або на електронну пошту, і ми негайно візьмемо справу в свої руки і зв’яжемося з обмінним пунктом. Якщо протягом 24 годин ми не отримаємо відповіді, ми автоматично використаємо гарантійний внесок, щоб ти не мав жодних збитків (в межах суми внесеної обмінником на рахунок страхового депозиту). Жодних комісійних або процентів ми за це не беремо – наші партнери самі покривають ці електронні платежі.

В Обміфай ми робимо все можливе, щоб ти відчував себе в безпеці та захищено, в тому числі й через безпечний обмін. Наш сервіс тут, аби допомогти та підтримати тебе в кожному кроці. Пам’ятай, з нами ти і твоя валюта завжди в надійних руках. 

Фінальне слово

Хочемо підкреслити, що в Obmify ми не просто надаємо послуги безпечного онлайн обміну валют і крипти (будь то Tether USDT TRC20, біток чи альткоїн) за найкращим курсом, ми створюємо безпечне та надійне середовище для кожного нашого користувача та продавця та мінімально ризиковані умови для обох сторін. Наші інноваційні підходи, такі як страховий депозит, відображають нашу прихильність до безпеки та прозорості у всіх аспектах роботи з крипто валютами.

Ми розуміємо важливість довіри у сфері цифрових активів і прагнемо, щоб кожен обмін відбувався безпечно, ефективно та з мінімальними ризиками для наших користувачів. Наше постійне прагнення до вдосконалення сервісу – це те, що вирізняє нас на ринку.

Написати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Знайти найкращий курс Обрати напрямок