Підтримка

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.
Обрати напрямок

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обрати напрямок
Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Вигода, Безпека та Зручність обміну з Obmify

Вигода, Безпека та Зручність обміну з Obmify

Тема обміну валют завжди була актуальною для українців. Давай будемо відвертими – в якій валюті зазвичай купується і продається нерухомість, авто тощо? І якщо з готівкою все більш-менш зрозуміло (всі знають де шукати привокзальних мінял чи кіоск на базарі), то безготівка, а тим паче цифрова валюта – це порівняно недавнє надбання людства, яким українці з задоволенням користуються. А тим паче зараз, коли багато наших громадян знаходяться в Європі і не тільки.

Obmify для вас розглянув детальніше це питання.

Де купувати Тезер? Який курс євро зараз найкращий? Чи варто довіряти привокзальним мінялам? Яка з обмінок дійсно надійна? Давайте розберемося по порядку й обговоримо кожен спосіб обміну, його переваги й недоліки. 

Банк

Старий-добрий спосіб купувати й продавати валюту, який був актуальний в довоєнні часи, і те під питанням. Наразі ні продажа, ні покупка, не є варіантом з декількох причин:

  • Банки не продають іноземну валюту 
  • Купуючи вашу валюту банк пропонує стандартний курс нацбанку, який не завжди є вигідним 

Також додамо сюди той факт, що банки працюють тільки у визначені години і дні, з обідніми перервами, чергами і т.д., тож це не найзручніший варіант коли терміново потрібно обміняти гроші. 

До плюсів також можна віднести можливість обмінювати купюри старого зразка, а також брудні, поношені чи не зовсім гарні банкноти, але останнім часом і тут новини не досить приємні – навіть банки почали “крутити носом” на не новенькі купюри іноземної валюти. 

Ліцензовані обмінні пункти

Кіоски на базарі, точки на вокзалах і т.д. – все це можна віднести до категорії “обмінки звичайні”, бо якщо є хоча б будка і віконечко, то і ліцензія має бути. 

До переваг можна віднести:

  • Зручніші часи роботи в порівнянні з банками
  • Більший вибір валют
  • Можливість, власне, придбати валюту за гривні
  • Відносна безпека. Так, часом можливі шахрайства з обрахунком, але все ж, це буває набагато рідше ніж у “мінял”

Недоліки:

  • Не дуже вигідний курс (залежить від конкретної точки)
  • Точки офлайн, тобто частіше за все неможливо наперед подивитись курс в тій чи іншій обмінці, а це особливо актуально для жителів великих міст

Міняли

Хлопці з бананками-барсетками на вході в ТЦ, на базарах, вокзалах…ну, ти знаєш. Тут плюси та мінуси досить очевидні.

Плюси:

  • Може бути кращий курс
  • Працюють у вихідні і свята
  • Можна торгуватися за курс при обміні великої суми (хоча, для інтровертів це мінус)

Мінуси:

  • Можливе шахрайство
  • Можливі фальшиві валюти (хоч це і рідкість, але у випадку чого до правоохоронних органів ви не звернетесь, бо це не ліцензована точка)
  • Неможливість завчасно дізнатися курс і необхідність спілкуватися наживо для уточнення деталей 

Онлайн обмінки

Світло в кінці тунелю, зважаючи на все вищесказане. До речі, а ти знав, що онлайн-обмінки можуть працювати й з готівкою? Можна створити заявку на потрібну суму сидячи вдома, а потім приїхати на обмін і бути впевненим, що твої гроші в потрібній валюті тебе вже чекають. Але давай також поговоримо про плюси та мінуси.

Переваги:

  • Робота 24/7 (окрім готівкового напрямку звісно, але і тут вони прогресують, пропонуючи доставку готівки в зручний час)
  • Робота не тільки з доларами-євро, а й з цифровими валютами, тезером тощо
  • Можливість подивитись курс онлайн (і порівняти з іншими точками)
  • Можливість залишати відгуки і, відповідно, обирати обмінку по відгукам
  • Можливість подивитись ліміти та резерви онлайн. Ліміт – це максимальна або мінімальна сума, яку можна поміняти, а резерв – це скільки потрібної валюти лишилось саме в цьому обміннику. 

Недоліки:

  • Важко обрати найкращий курс серед сотні обмінників
  • Важко обрати надійний обмінник, якщо не користувався ним раніше. Це особливо важливо для тих, хто міняє електронні гроші, адже заявку потрібно оплатити до того як отримаєш гривні на картку чи готівку в касі

…саме тут на допомогу приходить Obmify, на сайті якого ти зараз знаходишся. 

Ми – сервіс моніторингу онлайн обмінок. У нас ти можеш подивитися курс по необхідній обмінній парі, порівняти його в різних обмінниках та обрати найкращий, зважаючи на ліміти та резерви. Також, на Obmify можна лишати відгуки та читати їх, щоб легше було зробити свій вибір. 

Переваги Obmify

У нас їх багато 🙂 

Зручність

В нас мінімалістичний та зрозумілий інтерфейс, навіть з мобільного. 

Вигода

Найкращі курси валют по різним напрямкам, включаючи електронні валюти. 

Безпека

Кожен обмінник проходить процедуру скорінгу перед тим як потрапити на Obmify.Ми перевіряємо обмінники за багатьма параметрами. Скамери та “кідали” не пройдуть!

Obmify – повністю прозорий сервіс з відкритою інформацією про фаундерів (будь-який охочий може знайти наші сторінки в соцмережах та написати нам повідомлення). Ми хочемо, щоб ти нам довіряв. 

Український продукт

Так, ми знаємо, що на цьому ринку вже є монополіст, а ще ми знаємо що він російський. Obmify – це український продукт, створений українцями. Використовуючи Obmify ти не несеш копійку русні, ні трафіком, ні комісією з кожного обміну. 

Заключення

У підсумку, ми розглянули різноманітні варіанти обміну валют в Україні та оцінили їх переваги та недоліки. У контексті сучасних можливостей, з’явилися онлайн-платформи обміну валют, які пропонують зручність, цілодобову доступність та покращені заходи безпеки. А Obmify – це чарівна паличка, що шукає та порівнює актуальні обмінні курси, надає інформацію по лімітах та резерву, та має реальні відгуки клієнтів. Завдяки Obmify, ти можеш здійснювати безпечний обмін будь-яких валют в зручний для тебе час.

Написати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Знайти найкращий курс Обрати напрямок