Підтримка

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.
Обрати напрямок

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обрати напрямок
Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Як додати USDT в Metamask?

Як додати USDT в Metamask?

Для торгових угод на криптовалютному ринку можна використовувати різні активи. Проте, багато учасників обирають для цієї цілі саме USDT. Це обумовлено насамперед зрозумілою концепцію, яка передбачає прив’язку до курсу долара. У користувачів виникає стійка асоціація, тому їм легше виконувати розрахунки та розподіляти бюджет.

Крім цього, токени доступні для використання на різних біржах, в тому числі децентралізованих. Якщо ви використовуєте другий варіант, тоді варто дізнатися про гаманець Metamask та процедуру додавання до нього криптовалюти USDT. Інформацію про це та інші важливі аспекти ви знайдете в підготовленому матеріалі.

Що таке Metamask і навіщо туди додавати USDT?

Токени USDT є однією з найпоширеніших цифрових валют, які використовують для торгових угод та інвестування. У разі отримання прибутку, варто перевести криптовалюту USDT на спеціальний рахунок, щоб мати можливість розпоряджатися нею. Саме для цього потрібен Metamask. Це програмне рішення, яке являє собою криптосховище, де можуть знаходиться активи, що функціонують на блокчейні Ethereum та смарт контрактах.

Якщо розглядати принцип функціонування глибше, то Metamask забезпечує зручне та безпечне керування приватними ключами. Користувачам, які планують користуватися ним, так варто знати про особливості функціонування Metamask. Він підключається до децентралізованих бірж та відповідно працює зі смарт-контрактами. Користуватися Metamask можна різними способами.

Metamask встановлюється на телефон, як мобільний додаток та відкривається в браузері, як спеціальне розширення. Користувач уже самостійно вирішує, яка версія Metamask йому зручніша. Враховуючи те, що в програму переводяться активи на базі Ethereum (смарт контрактів), то проблем з додаванням токенів USDT зазвичай не виникає. Після імпорту USDT в Metamask, криптовалюту можете використовувати для своїх цілей, зокрема виводити через обмінник.

yak-dodati-usdt-v-metamask-2

Чи складно додати USDT до Metamask?

Процедура додавання токенів в Metamask зовсім не складна. Потрібно лише виконувати інструкції, слідкувати за безпекою та обов’язково виконувати перевірку мережі. Що стосується останнього аспекту, то саме він дозволяє уникнути проблем з імпортом криптовалюти USDT в Metamask. Адже, у разі вибору неправильної мережі, на балансі просто нічого не з’явиться.

В Metamask додається криптовалюта USDT ERC-20 або інших мереж, які є сумісними з Ethereum та смарт контрактами. Наприклад, можливе додавання та зберігання USDT з мереж Fantom, Polygon та Avalanche. Це можливо тому, що кожна з них може підтримувати імпорт за смарт контрактами. Проте, щоб здійснити додавання USDT в Metamask, потрібна адреса такого програмного рішення.

Знайти її, а також дізнатися про інші мережі, які сумісні з Metamask, можна на перевіреному ресурсі CoinMarketCap. Для цього потрібно знайти відповідний розділ Metamask з назвою «Contracts», а потім перейти на вкладку «More». Тут побачите саме ту адресу смарт контракта, яка вам потрібна.

Як додати USDT у Metamask?

Додавання USDT в Metamask виконується в кілька етапів. На кожному з них потрібно бути уважним, щоб зробити додавання безпечним та зручним. Оскільки Metamask працює як на комп’ютері, так і на гаджетах, то спочатку потрібно визначитися, де буде виконуватися додавання USDT. Простіше та зручніше зробити це на мобільній версії. Проте, кожен обирає варіант підтягування USDT відповідно до своїх індивідуальних вподобань.

yak-dodati-usdt-v-metamask-3

Установка та налаштування Metamask

Першим кроком до завантаження USDT є скачування програмного рішення. Metamask є доступним на офіційному сайті та в Play Market/App Store. Якщо обираєте перший варіант, тоді відкривайте сторінку проекту Metamask на комп’ютері. Там необхідно знайти кнопку «Завантажити». Важливо робити це в браузері Google Chrome. Адже, сама система Metamask вказує на це. В такому випадку всі етапи пройдуть без будь-яких труднощів.

Завантаження Metamask на мобільному відбувається простіше. Зайдіть у Play Market/App Store та введіть назву Metamask. Перший в списку зазвичай з’являється саме цей гаманець. Потрібно лише завантажити його, а після цього відкрити. Система Metamask працює за надійними стандартами шифрування, тому всі дані захищені.

Після скачування та відкриття додатку вам запропонують створити унікальний пароль, потім ввести його ще раз для підтвердження, а після цього запам’ятати вказану сід фразу. Саме вона допоможе відновити Metamask на другому пристрої у разі втрати першого. Коли всі дії виконані правильно, можна ознайомитися з інтерфейсом (в тому числі рядком, де вказується адреса).

yak-dodati-usdt-v-metamask-4

Імпорт токенів USDT в Metamask

Основний етап – це додавання токенів USDT в Metamask. Для цього спочатку необхідно знайти віконце, де вказується мережа. Перевірте, чи правильно вона вибрана. Це може бути ERC-20, Polygon та інші сумісні з Ethereum варіанти.

Якщо все встановлено правильно, тоді натискайте кнопку «Імпорт токенів». Вкладка знаходиться зазвичай внизу сторінки. Наступним кроком є вибір розділу «Пошук». В ньому вказуєте назву токену USDT (а разу «Користувацького токену» ще й адресу). Нижче під цим рядком автоматично з’являється результат.

Підтвердження додавання USDT

Щоб завершити процедуру підтягування токенів USDT в Metamask, потрібно підтвердити операцію. Це наступний крок, після того, як ви обираєте Tether, що з’явився в результаті пошуку. Якщо в процесі було дотримано всі правила, тоді побачите відображення токенів USDT на своєму балансі. Таким чином всього за кілька кліків можна додати криптовалюту USDT до криптосховища Metamask. У разі виникнення труднощів чи відсутності адреси USDT, завжди можна звернутися в підтримку.

Важливо, що для додавання токену USDT з інших сумісних мереж в Metamask потрібно виконувати дещо інші кроки. Зокрема, вручну налаштовувати мережу, а також обирати вкладку «Користувацький токен» та шукати адресу для USDT. Саме вона дозволяє легко додати актив USDT. Подивитися адресу можна на спеціалізованім сайті.

yak-dodati-usdt-v-metamask-5

Чи безпечно зберігати USDT на гаманці Метамаск?

Гаманець Metamask є оптимальним рішенням для зберігання криптовалюти USDT, оскільки розроблений на основі надійної технології. Наразі ним користується понад 20 мільйонів користувачів, які знаходяться в різних куточках світу. Всі вони вже оцінили переваги особливого протоколу безпеки.

Він базується на тому, що всі транзакції з USDT та іншими активами  в мережі обов’язково повинні схвалюватися власником валета. Таким чином Metamask забезпечує повний контроль над всіма наявними на рахунку видами криптовалюти (в тому числі USDT) та їхнім рухом в мережі. Крім цього, в системі передбачена двофакторна автентифікація та надійне шифрування. Завдяки цьому, виключається несанкціонований доступ в мережі до USDT.

Написати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Знайти найкращий курс Обрати напрямок