Підтримка

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.
Обрати напрямок

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обрати напрямок
Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Як вивести криптовалюту на банківську карту в Україні?

Як вивести криптовалюту на банківську карту в Україні?

У наш час криптовалюта набула значної популярності, разом з цим виникає питання, як швидко та безпечно можна обміняти криптовалюту, або вивести її на банківський рахунок чи карту.

Надійним вирішенням цього питання є спеціально створенні платформи. Криптовалютна платформа пропонує швидку та безпечну обробку платежів, широкий вибір криптомонет, захист від шахрайських дій, доступний кожному інтерфейс.

На даний час створено багато різних платформ, схожих за своїм функціоналом. Але в кожній є свої переваги та недоліки.

При виборі платформи зняття валюти потрібно звертати увагу на наступні пункти:

  1. Безпека, що включає в себе офіційно зареєстровану юридичну особу (перевіряйте на офіційних сайтах). На сайті, вибраної платформи, є опублікована оферта, політика конфіденційності. І, звичайно, протокол безпеки https.
  2. Обов’язково переглянути відгуки. Перевірка репутації одне з основних правил вибору платформи для обміну криптовалюти.
  3. Проаналізувати канали зворотного зв’язку, технічної підтримки, чи показується комісія платформи за проведення операцій зняття валюти. Перевірте наскільки зручно буде користуватися обраною платформою.
  4. Переглянути функціональність криптовалютной платформи зняття валюти. Які підтримує монети, чи можна здійснити обмін за допомогою P2P сервісу і т.п.

Обирати спосіб виводу власних активів потрібно ретельно, щоб уникнути проблем і не зіткнутися із шахраями при знятті валюти.

yak-vivesti-kriptovalyutu-na-bankivsku-kartu-v-ukrayini-1

Криптовалюта: методи виведення

Щоб вивести криптовалюту можна скористатися такими методами:

  • Криптовалютний обмінник. Це онлайн сервіс, який здійснює обмін криптовалюти за актуальним курсом, express-проведення операції. Працює за методом P2P-обміну;
  • Telegram-боти, які допоможуть конвертувати і провести виведення крипти за декілька хвилин. Створили і Telegram-гаманець, в ньому зберігається історія транзакцій, є технічна підтримка, невисокі комісії. Надається можливість налаштувати автоконвертацію по курсу на момент зарахування коштів на карту;
  • Крипто біржі. Біржі мають більш розширений функціонал, ніж у попередніх сервісах. На біржі користувач може здійснити обмін криптовалюти, як на іншу крипту, так і на фіатні гроші. Зазвичай біржі беруть свою комісію за виведення коштів з їхньої платформи;
  • P2P обмін відбувається без посередників на спецплатформах. P2P передбачають вигідний курс та менші комісії. Але операції P2P можуть мати знижений рівень безпеки;
  • Криптомат. Схожий на банкомат, але для криптовалюти. Після обміну на гривню можна відразу отримати готівку. Але доведеться почекати виконання операції. При виборі часу обробки операції, беріть до уваги комісію. Чим швидше, тим дорожче. Ще одним недоліком криптоматів є те, що в Україні вони не поширені. І навіть у столиці їх установили всього декілька штук.

Більшість методів виводу криптовалюти на карту підтримують системи Visa і Mastercard. Але слід врахувати, що деякі платформи співпрацюють лише з однією платіжною системою.

yak-vivesti-kriptovalyutu-na-bankivsku-kartu-v-ukrayini-22

Як використовувати електронний гаманець для виведення криптовалюти?

Щоб вивести свої активи з криптовалютного гаманця потрібно застосувати наступний алгоритм:

  1. Увійти в обліковий запис свого крипто-гаманця.
  2. Обрати функцію переказу/виведення коштів. У різних гаманцях по різному називається дана функція.
  3. Якщо ваш гаманець дає можливість виводити кілька типів криптовалюта, то обрати потрібну. Якщо доступна лише одна валюта, тоді пропустити цей пункт.
  4. Зазначити бажану суму коштів для виводу. Заздалегідь перевірте ліміт та комісію для виводу валюти.
  5. Ввести дані особистої карти. Тобто 16-значний номер, термін дії карти, CVV-код (три цифри зазначені на обороті карти, якщо карта віртуальна, то інформація доступна в особистому кабінеті банку-емітента карти).
  6. Зробити підтвердження, перевіривши перед цим правильність введених даних.

Після проходження верифікації кошти зараховуються на карту. Процес зняття валюти може зайняти від кількох хвилин до декількох днів. Час надходження коштів залежить від гаманця та банку.

yak-vivesti-kriptovalyutu-na-bankivsku-kartu-v-ukrayini-3

Ліміти та комісії при виводі криптовалюта на банківську карту

Біржі стягують свої відсотки за вивід коштів на банківську карту. Він може коливатися від 0% до 1,5%. Залежить від виду криптовалюти і обраної біржі. Додаткова комісія біржі може стягуватися банком-емітентом карти, на яку виводять кошти.

Ліміт на виведення коштів ставлять керівники біржі. Але для уникнення блокування транзакції чи банківської карти на біржі, становить одноразова сума не більше 20тис.грн в еквіваленті.

yak-vivesti-kriptovalyutu-na-bankivsku-kartu-v-ukrayini-4

Чи можна взагалі розрахуватися криптовалютою в Україні?

Сьогодні в Україні розробили сервіс за допомогою якого криптовалюта стала методом розрахунку. Оплатити покупки стало можливо онлайн і офлайн за допомогою POS-терміналу. Розрахунки здійснюються через QR-код, мобільний додаток або криптогаманець. Для цього використовується криптопроцесинг крипто-крипто чи крипто-фіат.

Крипто-крипто – це, коли продавець отримує оплату у криптовалюті. Якщо валюти різні, то відбувається конвертація у валюту продавця. Відбувається вона в момент платежу. Це правило діє і для формату крипто-фіат.

Можна зробити висновки, криптовалюта в Україні набрала таких обертів, що є вибір виведення її на карту або розрахуватися безпосередньо за товари чи послуги безпосередньо криптою.

Коментарі (2)

Написати коментар

Написати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Знайти найкращий курс Обрати напрямок