Підтримка

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.
Обрати напрямок

Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обмінюй безпечнo разом з нами.

Обрати напрямок
Вітаємо на Obmify.com! 
Обмінюй безпечнo разом з нами.

Bulldog Exchange: чому назвали обмінник на честь собаки?

Bulldog Exchange: чому назвали обмінник на честь собаки?

“Кожен клієнт для нас особливий. Неважливо, обмінює він $200 чи $20 000 – для нас важлива наша репутація та наша сервісність” 

Хороший обмінник нині на вагу золота, а Обміфай знається на якісних сервісах як ніхто інший. Сьогодні поговоримо про Bulldog Exchange – сервіс з сотнями напрямками обміну, що став фаворитом наших користувачів. Що ж в ньому особливого? 

Історія створення

Команда Бульдог Ексчендж вже більше 4 років займається фінансовими операціями офлайн. З початком буму криптовалют, вони зрозуміли, що користувачам потрібен зручний, доступний і класний онлайн сервіс, тож вирішили його створити. 

Назва “Bulldog Exchange” вибрана не випадково – це незвично, унікально, легко брендується і запам’ятовується, а ідея імені прийшла від одного з засновників обмінника, що має французького бульдога:

CEO Bulldog Exchange

Цей бульдог створив багато хайпу, а ще він символізує відданість та силу – саме те, з чим потрібно асоціювати обмінку, адже вони хочуть бути сильними та надійними партнерами для своїх користувачів.

Scam-історія

Кожна компанія має свій набір цікавих історій з сапорту. У “бульдогів” улюблена історія – це квінтесенція хитрощів і спритності. 

Одна особа намагалася заскамити команду Bulldog Exchange. Спочатку цей анонім пропонував їм послуги з просування через YouTube та телеграм-канали. Команда відмовилася, адже мала власну стратегію розвитку. Проте через тиждень ця ж особа спробувала влаштувати скам, використовуючи підроблений скріншот оплати та вимагаючи “випадково” переказані $2,000. Але Bulldog Exchange не такі легковірні – вони швидко розкусили обман і з гідністю відповіли “гарна спроба, але не сьогодні”.

Bulldog Exchange з розумінням ставляться до труднощів, які виникають у людей та навіть до скамерів. Тому вони запропонували роботу за реферальною системою, проте отримали відмову. Бо це ж працювати треба.

Популярні монети

Не будемо перераховувати десятки криптомонет і сотні інших напрямків обміну, що підтримуються “бульдогами”, але скажемо, що найпопулярніший напрямок – це, звісно, готівка і вивід крипти на картку. Зняття готівки працює практично по всій території України, а закордонні фаворити користувачів – це Німеччина і Польща.

Звісно, купувати крипту за готівку зараз дуже популярно, але варто пам’ятати, які ризики за цим стоять.

Bulldog exchange застерігає

Будьте обережні зі схемою “трикутник”, старою як світ, але досі здатною ввести в оману. Ця хитрість починається з обіцянки незнайомцем надзвичайно вигідного курсу за внесення в касу обмінки готівки. Коли нічого не підозрюючий клієнт приносить гроші, скамер видає себе за посередника і просить перевести тезер на гаманець, який насправді не належить клієнту. В Bulldog Exchange знайшли рішення: кожен клієнт, що приносить кеш, мусить заповнити анкету, підтверджуючи, що гаманець, на який будуть переказані кошти, належить саме йому. Це не лише посилює безпеку транзакцій, але й дозволяє застрахуватися від можливих обманів. Bulldog Exchange регулярно зіштовхується з такими спробами скаму, але завдяки обережності проблем легко уникнути. 

Чому ти станеш постійним клієнтом Bulldog Exchange? Основні переваги обмінника:

  • Швидка обробка заявок на обмін (до 10 хвилин); 
  • Лояльна і миттєва підтримка, що робить більше ніж повинна, якщо цього потребує клієнт;
  • Широкий спектр криптовалют для обміну;
  • Зручний обмін для клієнтів будь-яких українських банків;
  • Партнери Obmify, які завжди в ТОПі по найкращому курсу;
  • Відсутність комісій;
  • Можливість обмінювати криптовалюту на різні фіатні валюти (USD, EUR, UAH, KZT) та навпаки;
  • Опції обміну без KYC для PrivatBank та Monobank;
  • Можливість обміну на готівку (та навпаки) у багатьох містах України та Польщі, у найбільших містах Європи.

Гарантії безпеки обмінника Bulldog exchange

Бульдог Ексчендж приділяє максимум уваги питанням безпеки та конфіденційності. За роки роботи на ринку, обмінник заробив високу репутацію і сотні позитивних відгуків на різних платформах, в тому числі й на Обміфай. 
Окрім цього, Bulldog Exchange пішов далі, вніс певну суму (страховий депозит) в фонд моніторингу Обміфай, що гарантує ще більшу безпеку обмінних операцій саме в цьому обміннику.

Це своєрідна додаткова гарантія для користувачів: у випадку будь-яких спірних ситуацій або проблем із транзакціями, Обміфай готовий відшкодувати кошти. Такий підхід не тільки підкреслює відповідальність обмінника перед своїми клієнтами, але й засвідчує його намір мати максимально безпечне та вигідне середовище для обміну валют.

Огляд інтерфейсу та функціоналу Bulldog exchange

Коли Bulldog Exchange запускали обмінник, для команди було абсолютно ясно: без крутого дизайну – ніяк. Поглянули на решту обмінників і подумали: “Ох, ну це ж туго – ми б цим не користувались”, і вирішили зробити класний дизайн, що буде не тільки радувати юзерів, а й додавати трастовості процесу обміну. 

Сайт Бульдог Ексчендж розроблений таким чином, щоб максимально спростити процес обміну для користувача. Від вибору криптовалюти до завершення транзакції й підтвердження – кожен крок чітко структурований та не вимагає зайвих дій.

Висновок

За рік роботи Bulldog Exchange витратили стільки сил і енергії на свій проєкт, що це можна порівняти з підготовкою до марафону. І щомісяця їх доходи ростуть, немов ужгородська сакура після дощу. Вони ще не влаштовують салюти на честь своїх успіхів, але у них вже є стабільна база постійних та задоволених клієнтів, яка росте щодня.

Для Obmify – Bulldog Exchange особливий партнер, так як ми спільно працюємо над тим, щоб зламати стереотип “обмін онлайн – це скам”. Разом ми робимо так, щоб користувачі почували себе комфортно, продаючи чи купуючи криптовалюти або переказуючи гроші на відстань. 

А ти вже користувався Bulldog Exchange? Якщо ні, то саме час спробувати! 

Написати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Знайти найкращий курс Обрати напрямок